Kei Lekker Tafelen

(Onderdeel van Stichting Zorg en Welzijn)

De Kei wordt gesloopt en er wordt nieuwbouw gerealiseerd. Kei Lekker Tafelen (KLT) kan om die reden vanaf mei geen gebruik meer maken van het Cultureel Centrum De Kei. Gelukkig gaat Kei Lekker Tafelen tijdens de bouwwerkzaamheden wel door. Het is buitengewoon plezierig dat de kantine van Reusel Sport voor de periode van de bouw ter beschikking is gesteld.

9 mei gaat KLT starten in de kantine van Reusel Sport

Voor degenen die afhankelijk zijn van vervoer, kunnen overwegen om gebruik te maken van ANWB AutoMaatje Reusel-De Mierden. Twee dagen van tevoren moet het verzoek tot vervoer worden aangemeld bij 06 57446532. Een vrijwilliger komt je dan op het gewenste tijdstip ophalen en brengt je in dit geval naar het sportpark tot aan de deur bij de kantine van Reusel Sport. De kleine onkostenvergoeding dient u zelf met de chauffeur af te rekenen.

Kei Lekker Tafelen heeft als doelstelling een verse en smakelijke maaltijd te koken door vrijwilligers voor eenzame inwoners van Reusel. Deze activiteiten vinden vanaf mei 2023 plaats in de Kantine van Reusel Sport. Naast het lekker eten is het doel ook dat de deelnemers elkaar ontmoeten en samen van de maaltijd genieten.

De tweede en de vierde dinsdag van de maand wordt gekookt. De komend data zijn onderstaand vermeld. Zowel om 12.30 uur als om 17.00 uur wordt dan een verse maaltijd geserveerd.

Opgeven kan door een mail te sturen naar: info@keilekkertafelen.nl.

De kosten van de maaltijd bedragen onveranderd € 7,50 per keer en de consumptie-munten worden tegen de geldende prijs van € 2,50 in rekening gebracht.

Werkgroep Kei Lekker Tafelen